Sneeuwpret zorgt voor welkome afleiding

RAALTE – Koud hè?! Mooi toch, zulke ouderwetse winterse dagen. Het is in Nederland regeltjesland alleen wel weer even wennen. Scholen die toch dicht gingen op het moment dat ze net weer open zouden gaan, kranten die niet verschijnen. De managende klasse probeert alles ondertussen te vangen in protocollen en procedures. Maar de sneeuw en het ijs zorgen hoe dan ook voor welkome afleiding. Sneeuwballen gooien, sleeën (met name hellingen zijn populair, zoals we bij de koele in Luttenberg zagen) en natuurlijk de schaatsen die weer uit het vet gaan. En ondertussen maar weer lekker ouderwets discussiëren over de Elfstedentocht. Annet van Raalten schoot deze foto in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.