Home / Algemeen / Sneeuwpret zorgt voor welkome afleiding

Sneeuwpret zorgt voor welkome afleiding

RAALTE – Koud hè?! Mooi toch, zulke ouderwetse winterse dagen. Het is in Nederland regeltjesland alleen wel weer even wennen. Scholen die toch dicht gingen op het moment dat ze net weer open zouden gaan, kranten die niet verschijnen. De managende klasse probeert alles ondertussen te vangen in protocollen en procedures. Maar de sneeuw en het ijs zorgen hoe dan ook voor welkome afleiding. Sneeuwballen gooien, sleeën (met name hellingen zijn populair, zoals we bij de koele in Luttenberg zagen) en natuurlijk de schaatsen die weer uit het vet gaan. En ondertussen maar weer lekker ouderwets discussiëren over de Elfstedentocht. Annet van Raalten schoot deze foto in Raalte.

Lees ook

Nu ook sleutelservice bij Autobedrijf Mollink

Roy Mollink kan met nieuwe apparatuur vrijwel alle auto-, huis- en fietssleutels maken RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.