Raalte ondertekent brandbrief Jeugd

RAALTE – Ook de gemeente Raalte heeft de brandbrief Jeugd ondertekend. Het initiatief voor de brief komt van wethouder Reshma Roopram uit Barendrecht. Samen met de ondertekenaars roept zij het Kabinet op tot actie om tijdens de coronacrisis meer perspectief te bieden aan de jeugd. Want die loopt door de huidige onlinelessen leerachterstanden op, terwijl bijvoorbeeld nog wel de reguliere exameneisen gelden. Verder is het moeilijker om stages te vinden en te volgen. Daarnaast wordt in de brief gevraagd om meer flexibiliteit voor de jeugd. Denk daarbij onder andere lessen die uitvallen, terwijl wel wordt vastgehouden aan de datums van de toetsweken. Niet elke gemeente heeft de brandbrief ondertekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.