Home / Sallandcentraal / Potgrondactie van Dorpshuus

Potgrondactie van Dorpshuus

HEINO – Het Dorpshuus in Heino houdt een potgrondactie. Een zak potgrond van 40 liter kost 5 euro (drie zakken voor 12,50 euro). De zakken worden op zaterdag 13 maart aan huis gebracht. De opbrengst is bestemd voor het Dorpshuus. De actie wordt mede mogelijk gemaakt door de Welkoop in Heino. Het bestelformulier is af te halen in het Dorpshuus of te downloaden van www.dorpshuusheino.nl. Bestellingen kunnen worden gemaild naar potgrondheino@live.nl. Voor meer informatie bel naar tel. 0572-392795.

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

One comment

 1. Dag dorpshuis,

  Wij wonen net in Heino en moeten de tuin nog doen. We kopen dit graag bij jullie om jullie te ondersteunen in deze tijd. Mogen we 3 zakken voor 12,50? Ik had het formulier al ingevuld daarop kon je ook een eigen bijdrage doen, daar had ik 2,50 opgezet. Alleen kon ik geen postbus vinden bij het dorpshuis,. vandaar op deze manier.
  Waar kunnen wij betalen?

  Vriendelijke groet, Jet Brokelman
  Twentseweg 116
  Heino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.