Oving Renault dealer van het jaar

ZWOLLE – Renault-dealer Oving is uitgeroepen tot ‘Renault Dealer of the Year 2020’. Het bedrijf met vestigingen in Zwolle, Hattem, Raalte en Emmeloord behaalde in 2020 de meeste punten op het gebied van sales, after sales en klanttevredenheid en is daarmee de beste Renault dealer van Nederland.

De scores van alle erkende Renault dealers worden het gehele jaar bijgehouden, waarna in het nieuwe jaar de balans wordt opgemaakt. Oving, die in 2019 nog als derde eindigde, blikt terug op een goed 2020 waarbij de maximumscore behaald werd op het gebied van after sales, klanttevredenheid én de verkoop van accessoires. Bovendien realiseerde het bedrijf, als een van de vijf Renault dealerorganisaties in Nederland, een bijzondere prestatie op het gebied van de verkoop van volledig elektrische en (plug-in) hybride modellen. “Deze erkenning is een waardering voor al onze medewerkers. Het leveren van een topprestatie op het gebied van klanttevredenheid is iets waar wij dagelijks naar streven. Hoe mooi is het, om te zien dat dit beloond wordt”, aldus Bert Oving.
Vanwege de coronamaatregelen kan de feestelijke uitreiking van de ‘Renault Dealer of the Year’ awards dit jaar helaas niet in Brussel plaatsvinden. De prijs werd via een livestream digitaal uitgereikt tijdens het DOTY@HOME event.

Foto: Bert Oving (links), directeur Autobedrijf Oving, winnaar van de Renault Dealer of the Year 2020-verkiezing, en Jan Velthuis, commercieel directeur Autobedrijf Oving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.