Online vragen stellen aan kamerleden uit Oost-Nederland

ZWOLLE – Inwoners van Oost-Nederland kunnen vanaf donderdag 28 januari 10.00 uur contact leggen met hun toekomstige Tweede Kamerleden. Hiervoor is de webpagina van Podium Oost gelanceerd. Zo is het mogelijk om vragen stellen aan prominente Oost-Nederlandse Kamerleden zoals Pieter Omtzigt (CDA), Rob Jetten (D66) en Chris Stoffer (SGP). Maar er zijn ook nieuwe kandidaat-Kamerleden op het digitale platform te vinden. Het is voor het eerst dat kandidaat-Kamerleden uit Oost-Nederland zich op één site gezamenlijk presenteren en vragen van kiezers beantwoorden. Podium Oost is het nieuwste onderdeel van de campagne Nederland Slim Benutten, die gericht is op de komende Tweede Kamerverkiezingen en het nieuwe kabinet. Met deze campagne, een initiatief van de provincies Gelderland en Overijssel en de acht regio’s in Oost-Nederland, worden de politieke partijen opgeroepen gebruik te maken van de kracht van Oost en zo Nederland slim te benutten. Voor meer info ga naar de website: staging2.nederlandslimbenutten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.