Online cursus ‘Grip op je leven’ voor tieners

REGIO – Impluz biedt de onlinecursus ‘Grip op je leven’ aan. Die is gericht op jongeren tussen de 12 en de 16 jaar die angst hebben van faalangst of in een dip zitten. Deelname is gratis voor jongeren uit de gemeente Raalte. De cursus bestaat uit vijf online bijeenkomsten op de dinsdagmiddagen 2, 9, 16, 23 en 30 maart (telkens van 15.30 tot 17.00 uur). Van tevoren is er een kennismakingsgesprek waarin meer wordt verteld over de cursus. De cursus biedt handvatten om, in deze coronatijd, om te gaan met sombere stemmingen en angsten. Dat gebeurt groepsgewijs. Aan de orde komen onder andere de eigen identiteit en kwaliteiten, gevoelens en gedachten en ontspanning en leuke dingen doen. De deelnemers krijgen ook alle ruimte om onderling tips uit te wisselen. Daarnaast is er ook tijd voor spelletjes en filmpjes. Voor meer informatie neem contact op met Impluz, tel. 0570 – 604900, e-mail: info@impluz.nl of zie staging2.impluz.nl/cursussen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.