Online biowinkel van De Oorsprong in Schalkhaar

SCHALKHAAR – Wekelijkse boodschappen, van lokale ondernemers, voor een eerlijke prijs. Vanuit die gedachte startte bij de Oorsprong in Schalkhaar in 2017 een biologische inkoopcoöperatie. Nu opent de coöperatie een online winkel, waardoor het voor inwoners in Schalkhaar en Deventer nog makkelijk wordt om de wekelijkse boodschappen met voordeel te bestellen.

Inmiddels heeft de inkoopcoöperatie ruim driehonderd biologische producten in het assortiment en bestelt een groeiende groep leden elke week z’n basis-boodschappen. De webwinkel biedt ook de mogelijkheid om favorieten aan te maken. Handig, als je bedenkt dat een groot deel van de boodschappen elke week hetzelfde is. Ook zijn er wekelijks aanbiedingen. Alle boodschappen die voor woensdag 7.00 uur worden besteld, staan vrijdag en zaterdag klaar bij De Oorsprong. Omdat producten zoals vlees en groenten worden afgewogen, betaalt men pas bij het afhalen.
De webwinkel is te vinden op koosboertjens.eu/webwinkel/. Geïnteresseerden kunnen gemakkelijk een proefbestelling plaatsen. Als het bevalt en er een tweede keer besteld wordt, wordt men automatisch lid van de coöperatie. Er wordt dan eenmalig 20 euro lidmaatschapsbijdrage in rekening gebracht. Aanmelden kan ook door een mail te sturen aan koosboertjens@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.