Home / Sallandcentraal / Onderzoekscentrum borstkanker in Heino

Onderzoekscentrum borstkanker in Heino

HEINO – Vanaf 4 februari tot ongeveer 9 maart staat het mobiele onderzoekscentrum voor het bevolkingsonderzoek borstkanker weer in Heino. Alle vrouwen in de leeftijd van 50 tot en met 75 jaar uit Heino worden uitgenodigd. Het mobiele onderzoekscentrum is te vinden op de parkeerplaats voor sporthal Hoogerheyne. Deelname aan het onderzoek is gratis en vrijwillig. Voorlopig is het niet mogelijk om vrouwen elke twee jaar uit te nodigen voor het bevolkingsonderzoek. Dit komt door een tekort aan personeel. Door het coronavirus is de vertraging nog groter geworden. Daarom is besloten de periode tussen twee uitnodigingen tijdelijk te verlengen naar maximaal drie jaar. Dat zal enkele jaren duren. Meer informatie is te vinden op www.bevolkingsonderzoeknederland.nl. Bellen naar tel. 088 11 86 300 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur) kan ook.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.