Olst-Wijhe vraagt om mening inwoners over ontwerp natuurspeelplek in park Woeste Wijhe

WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe heeft drie ontwerpschetsen ontwikkeld voor de natuurspeelplek in park Woeste Wijhe. De inwoners mogen hun stem uitbrengen. Ook kunnen zij nog een tip of opmerkingen meegeven. Dit is tot en met 7 maart mogelijk op staging2.olst-wijhe.nl/woestewijhe.

De gemeente is al enige tijd bezig met de plannen voor het park Woeste Wijhe tussen de wijken Krijtenberg en Noorder Koeslag in Wijhe. Een plek om te spelen, elkaar te ontmoeten en sport; kortom een plek voor jong en oud. Eind vorig jaar konden de inwoners van de gemeente al stemmen op het parkontwerp ‘Wijhe beweegt’.
De drie ontwerpschetsen voor de natuurspeelplek zijn gemaakt aan de hand van ideeën en wensen die door inwoners zijn aangedragen. Op maandag 8 maart heeft de gemeente Olst-Wijhe in beeld welke van de drie de voorkeur heeft. Deze wordt in het ontwerp van het park Woeste Wijhe, ‘Wijhe beweegt’, opgenomen, zodat er één definitief ontwerp ontstaat waarmee de gemeente aan de slag gaat. Het streven is om het park Woeste Wijhe met de natuurspeelplek nog voor de zomer op te leveren.
Dit keer vraagt de gemeente Olst-Wijhe bij het geven van de mening om een e-mailadres. Zo kan de gemeente meningen die met eenzelfde e-mailadres worden ingestuurd eruit filteren om geen vertroebeld beeld te krijgen, zoals bij het stemmen voor het park Woeste Wijhe helaas wel gebeurde. Uiteraard wordt uw e-mailadres niet gebruikt voor andere doeleinden.
Zie verder staging2.facebook.com/gemeenteolstwijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.