Home / Sallandcentraal / Olst-Wijhe vraagt om mening inwoners over ontwerp natuurspeelplek in park Woeste Wijhe

Olst-Wijhe vraagt om mening inwoners over ontwerp natuurspeelplek in park Woeste Wijhe

WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe heeft drie ontwerpschetsen ontwikkeld voor de natuurspeelplek in park Woeste Wijhe. De inwoners mogen hun stem uitbrengen. Ook kunnen zij nog een tip of opmerkingen meegeven. Dit is tot en met 7 maart mogelijk op www.olst-wijhe.nl/woestewijhe.

De gemeente is al enige tijd bezig met de plannen voor het park Woeste Wijhe tussen de wijken Krijtenberg en Noorder Koeslag in Wijhe. Een plek om te spelen, elkaar te ontmoeten en sport; kortom een plek voor jong en oud. Eind vorig jaar konden de inwoners van de gemeente al stemmen op het parkontwerp ‘Wijhe beweegt’.
De drie ontwerpschetsen voor de natuurspeelplek zijn gemaakt aan de hand van ideeën en wensen die door inwoners zijn aangedragen. Op maandag 8 maart heeft de gemeente Olst-Wijhe in beeld welke van de drie de voorkeur heeft. Deze wordt in het ontwerp van het park Woeste Wijhe, ‘Wijhe beweegt’, opgenomen, zodat er één definitief ontwerp ontstaat waarmee de gemeente aan de slag gaat. Het streven is om het park Woeste Wijhe met de natuurspeelplek nog voor de zomer op te leveren.
Dit keer vraagt de gemeente Olst-Wijhe bij het geven van de mening om een e-mailadres. Zo kan de gemeente meningen die met eenzelfde e-mailadres worden ingestuurd eruit filteren om geen vertroebeld beeld te krijgen, zoals bij het stemmen voor het park Woeste Wijhe helaas wel gebeurde. Uiteraard wordt uw e-mailadres niet gebruikt voor andere doeleinden.
Zie verder www.facebook.com/gemeenteolstwijhe.

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.