Nieuwe look voor Wereldwinkel Heino

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft de afgelopen maand gebruikt om de winkel een grote opknapbeurt te geven. Een grote groep vrijwilligers is aan de slag gegaan om te schuren, verven en sausen. Er is gekozen voor een geheel nieuwe kleurstelling; duidelijk te zien aan de ramen in de zijgevel. Ook de inrichting van de winkel is veranderd en gedeeltelijk vernieuwd. Helaas kan de echte heropening nog niet plaatsvinden, maar er kunnen wel artikelen besteld worden, bijvoorbeeld via window-shopping. Voor meer informatie neem contact op met Henny Siebert, tel.06-83563044 of Rita Kolk, tel. 06-42674438.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.