Nieuw coachingstraject van WijZ Welzijn

RAALTE – WijZ Welzijn Raalte biedt een nieuw coachingstraject aan: Welzijn op Recept. Het traject is gericht op mensen die last hebben van slaapproblemen, stress, eenzaamheid, onzekerheid en onverklaarbare klachten, die kunnen ontstaan wanneer het leven niet gaat zoals de bedoeling is; een medische oorzaak is er niet en er is geen psychologische hulp nodig. Welzijn op Recept biedt dan ondersteuning. Het traject is geschikt voor jong en oud. Mensen kunnen zichzelf aanmelden of een doorverwijzing krijgen van de huisarts. In het kennismakingsgesprek kijkt de welzijnscoach naar de behoeften, wensen en mogelijkheden. Hierna worden concrete acties ondernomen. Dit kan gaan om het vinden van passende activiteiten en/of uitbreiding van sociale contacten en digitale betrokkenheid. Het traject is volledig afgestemd op de persoonlijke situatie en duurt maximaal drie maanden. Deelnemen aan Welzijn op Recept is gratis en vrijwillig. Voor meer informatie neem contact op met Anne Eilander, mob. 06 – 13882293, e-mail: a.eilander@wijz.nu of Femmy Moes, mob. 06 – 82547456, e-mail: f.moes@wijz.nu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.