Maarten van der Weijden met eigen team aan start Triathlon Holten

HOLTEN – Maarten van der Weijden neemt deel aan de Triahtlon Holten van 2021. Dat maakte de voormalig olympisch-en wereldkampioen openwaterzwemmen recentelijk bekend. Samen met ongeveer veertig andere deelnemers vormt hij op 3 juli ‘Team Maarten’.

Van der Weijden stimuleert en ondersteunt met zijn MvdW Foundation wetenschappelijke-of zorginitiatieven om uiteindelijk te voorkomen dat patiënten sterven aan kanker of om de kwaliteit van leven van patiënten met kanker te verbeteren. In 2020 riep de foundation ‘Team Maarten’ in het leven. Van der Weijden neemt met een team van zo’n veertig deelnemers, in wisselende samenstelling, deel aan een aantal vooraanstaande sportevenementen. Het doel is dat alle deelnemers via donaties zoveel mogelijk geld inzamelen voor de MvdW Foundation, dat voor de volle honderd procent ten goede komt aan de ondersteunde projecten.
Van der Weijden selecteert zelf de fiets-, loop-en triathlonevenementen en kondigde die op vrijdag 29 januari aan. “De Triathlon Holten lijkt me een heel gaaf evenement om met Team Maarten aan deel te nemen”, zo zegt hij.
Aanmelden voor het te vormen team kan via de foundation, die vervolgens de teamleden selecteert. Meer informatie daarover op https://teammaarten.mvdwfoundation.nl/project/triathlon-holten. Zie verder ook staging2.triathlonholten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.