Lars Hoogeveen jaar langer bij Kwiek

RAALTE – Lars Hoogeveen heeft voor een jaar bijgetekend als trainer van het eerste van handbalvereniging PCA Kwiek in Raalte. Daarnaast heeft ook Edward Wolf besloten om te blijven bij DS2, het opleidingsteam van de vereniging. Samen gaan deze twee heren het komende seizoen aan de slag in de Eredivisie en Eerste divisie. Het nieuw gevormde koppel Jildou Dijkstra en Manon van Rijssen ontfermt zich over het A1-team. Beide trainsters zijn al geruime tijd bekend binnen Kwiek. Ook Olga ten Hove blijft verbonden aan de vereniging, maar zal het komende seizoen niet meer voor groep staan. Daarnaast zijn ook de contracten van keepertrainers Tonio van Rhee en Bertus van de Merwe verlengd. “‘Als Kwiek zijn wij trots dat we veel geschoolde trainers binnen onze vereniging hebben. Niet alleen voor de senioren, maar ook voor de jeugd proberen we zoveel mogelijk trainers op te leiden. Daar gaan we de komende jaren ook flink in investeren”, aldus voorzitter Michel Rabelink.