Home / Nieuws / Kwekerij Decohof winnaar tiende Groene Twinkeling

Kwekerij Decohof winnaar tiende Groene Twinkeling

REGIO – Vincent Overgoor en Fiona Exel van Natuurlijke kwekerij Decohof uit Hoonhorst hebben de Groene Twinkeling gewonnen. De biodiversiteitsprijs werd dit jaar voor de tiende keer uitgereikt. “Bij Decohof werken mens, plant en dier samen om elkaar te helpen en elkaar te versterken. Alleen met hulp van natuurlijke bronnen en op basis van een gezonde levendige bodem komen ze tot natuurlijke producten van goede kwaliteit. Daarbij helpen ze ondernemers die de overstap willen maken naar een biologische bedrijfsvoering”, zo meldt de organisatie van de prijs. “Ik vind het geweldig en hoop hiermee anderen te inspireren”, aldus de zichtbaar verraste winnaar Vincent Overgoor. Hondenvoerproducent Farm Food uit Nijverdal en Holsto Tuinen & Buitenleven uit Olst grepen net naast de Groene Twinkeling en de cheque van 1.000 euro. Zij waren de andere twee finalisten vanwege hun inzet biodiversiteit te verankeren in de bedrijfsvoering. De Groene Twinkeling is een initiatief van Landschap Overijssel, Natuur en Milieu Overijssel, Natuurmonumenten, Overijssels Particulier Grondbezit en Staatsbosbeheer. De prijsuitreiking is te zien via www.groenetwinkeling.nl.

Lees ook

Ilona Hiddes van start als financieel coach

Raaltese helpt om kosten en uitgaven beter in beeld te krijgen RAALTE – Ilona Hiddes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.