Home / Sallandcentraal / Korte online vieringen van kerken Lemele en Lemelerveld

Korte online vieringen van kerken Lemele en Lemelerveld

REGIO – De vier katholieke en protestantse kerken in Lemele en Lemelerveld verzorgen vanaf 22 februari vier keer per week een korte online viering. Het gaat om de RK Heilig Hart Kerk, de Brugkerk, de Ichthuskerk en De Lichtbron. In de aanloop naar Pasen zenden zij telkens ‘meditatieve’ kwartiertjes uit. Afgelopen zomer waren deze vieringen een groot succes. Op maandag en dinsdag is er een viering vanuit de Brugkerk en op woensdag vanuit de Ichthuskerk. Deze vieringen zijn te zien via kerkdienstgemist.nl. Op donderdag is de Heilig Hart Kerk aan de beurt; die vieringen zijn te volgen via www.parochielemelerveld.nl. Aanvang is telkens om 19.00 uur.

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.