Kensington, Typhoon, Bökkers en veel meer naar Dauwpop

HELLENDOORN – Onder andere Kensington, Chef’Special, Typhoon, Eefje De Visser en Bökkers zijn bevestigd voor Dauwpop, dat dit jaar, met een beetje geluk, zal plaatsvinden op zaterdag 4 september. De organisatie van het festival in Hellendoorn maakte vandaag een groot aantal namen bekend. Veel van de namen stonden ook al op het affiche van vorig jaar.

Het zijn voor het overgrootste deel bands/acts uit Nederland. De organisatie stelt dat er op dit moment nog weinig zicht is op tours van buitenlandse acts vanwege de reisbeperkingen die er gelden rondom de uitbraak van het coronavirus. Dauwpop hoopt later nog wat extra (buitenlandse) namen te kunnen toevoegen aan de poster.
Naast de eerder genoemde namen bevat het affiche nog tientallen andere acts: Dopebwoy, Bilal Wahib, Sports Team (UK), Kris Kross Amsterdam, The Partysquad, Wies, Pip Blom, Klangstof, Sons, Joost, Drukwerk, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Zwangere Guy, Darlyn, ADF, Samski, Ashafar, Gotu Jim, Beatcrooks, Partnerruil, Personal Trainer, Ploegendienst en Heavy Lungs (UK).
De kaartverkoop is reeds in volle gang. Meer dan de helft van de tickets was al verkocht voor de oorspronkelijke editie in 2020. Kaarten voor Dauwpop 2021 zijn te halen via staging2.dauwpop.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.