Kees en Marietje Doedens 65 jaar getrouwd

HEETEN – Kees en Marietje Doedens-Klein Koerkamp uit Heeten vierden op zaterdag 13 februari hun 65-jarig huwelijk. In verband met de richtlijnen van het RIVM ging burgemeester Dadema niet bij hen op bezoek, maar stuurde hij een felicitatiefilmpje.

Kees en Marietje trouwden op 13 februari 1956 voor de kerk in Deventer. Daarna vertrokken ze naar Frankrijk om daar elf jaar op een boerderij te werken. Met zeven kinderen trokken zij in 1966 naar Heeten, het geboortedorp van Marietje. Kees ging aan de slag als onderhoudsmonteur bij melkfabriek Hovo. Daarnaast was hij maatschappelijk actief bij onder andere de Scouting Heeten. Marietje was altijd druk met het huishouden en de zorg voor de kinderen. Ze ging graag naar de KPO en verzorgde met andere dames de bloemen in de kerk. Samen geniet het stel nu van het buitenleven, hun kinderen en vijftien kleinkinderen.