Home / Sallandcentraal / Katje Staartjes online te gast bij ZP Raalte

Katje Staartjes online te gast bij ZP Raalte

RAALTE – Op donderdag 4 februari vindt de algemene ledenvergadering van ondernemersvereniging ZP Raalte plaats. Online uiteraard. Speciale gast is Katja Staartjes. Zij is avonturier, bergbeklimmer, schrijver, teamcoach en spreker. Ze beklom de hoogste bergen ter wereld en bereikte als eerste Nederlandse vrouw de Mount Everest. Daarnaast schreef ze aantal boeken, waaronder ‘Topteams, samen bergen verzetten’. Tijdens het informele laatste uur van de ALV, koppelt zij haar expeditie-belevenissen aan thema’s als leiderschap, veerkracht, veranderingen en samenwerken. ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte. Meer informatie of lid worden? Kijk op www.zpraalte.nl of mail naar info@zpraalte.nl.

Lees ook

Gerlant: Vaccinatieboekje

Ik ben in principe een avonturier, een nieuwsgierig mens zou je het ook kunnen noemen; …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.