IJspret na prachtig weekend weer ten einde

RAALTE – Het is alweer voorbij. Een week lang was Nederland in de ban van het ijs. En natuurlijk de Elfstedentocht. Zou-ie er nou komen of niet? Het bestuur zei nee en de dooi maakte het antwoord definitief. Dat nam niet weg dat het afgelopen weekend, als je de berichten moet geloven, miljoenen mensen op het ijs stonden. Ook in Salland. In Heeten ontstond zelfs (al dan niet spontaan) een feestje bij het ijs, waarna de politie ingreep. Het was niet alleen pret voor de schaatsers, ook fotografen leefden zich uit. Op staging2.sallandcentraal.nl staan meerdere foto’s van Arnold Roolvink en Annet van Raalten. Deze foto, geschoten bij de Drostenkampvijvers, is van Annet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.