Hoogeslag opnieuw in de prijzen

MARIËNHEEM/RAALTE – Bouwbedrijf Hoogeslag is door vergelijkingswebsite Bouwnu.nl uitgeroepen tot ‘Beste verbouwer van Nederland 2020’. In de categorie ‘Beste Bouwer van Nederland’ behaalde het bedrijf een tweede plek.

Duizenden bouwbedrijven die actief zijn in nieuw- en verbouw profileren zich op bouwnu.nl zodat ze door hun klanten beoordeeld kunnen worden met reviews. Klanten geven op verschillende onderdelen een cijfer, waarna per bouwbedrijf een overall score wordt getoond op staging2.bouwnu.nl. Hoogeslag was als enige bouwbedrijf van Nederland in twee categorieën genomineerd. Het is niet het eerste succes van Hoogeslag. In 2018 werd het bedrijf tweede in de categorie ‘Beste Bouwer’ en in 2019 derde.
Het bedrijf van Richard en Frans Pronk was tot vorige week gevestigd in Mariënheem, maar heeft inmiddels een nieuwe locatie gevonden aan de Almelosestraat 54 in Raalte. Dubbel feest dus. Vorige week woensdag nam het bedrijf officieel afscheid van de buren in Mariënheem (tevens de vorige eigenaren). Later die dag werd de nieuwe locatie feestelijk in gebruik genomen.

Foto: Edwin Groot reikt namens Bouwnu.nl de prijzen uit aan Richard en Frans Pronk (eigenaren Bouwbedrijf Hoogeslag).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.