Home / Sallandcentraal / Herinneringsviering in Pauluskerk

Herinneringsviering in Pauluskerk

RAALTE – Op zaterdagavond 27 februari vindt in de Pauluskerk in Raalte een speciale herinneringsviering plaats. Met de viering wil de geloofsgemeenschap alle overledenen uit haar bijna 55-jarige bestaan herdenken. De nabestaanden van de mensen die in de afgelopen twee jaar zijn overleden, worden die dag om 19.00 uur uitgenodigd om het kruisje met de naam van de overledene, dat in de gedachteniskapel heeft gehangen, in ontvangst te nemen. Voor alle anderen is er een livestream. Die is te volgen via YouTube: RK-Overijssel Zuid West. De Pauluskerk zal later dit jaar aan de eredienst onttrokken worden. Op 7 maart is de laatste reguliere viering gepland. Later deze zomer volgt nog een officieel afscheid. Reserveren voor een plekje in de kerk tijdens de herinneringsviering is mogelijk via www.meevieren.nl. Er is plek voor maximaal dertig bezoekers. Overigens krijgen de uitgenodigde families voorrang.

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.