Hanna en Yvet winnen voorleeswedstrijd Raalte

RAALTE – Yvet Heerink van de St. Bernadetteschool in Heeten en Hanna Ruiter van de Gerardus Majellaschool in Broekland hebben de voorleeswedstrijd van gemeente Raalte gewonnen. Deze wedstrijd vond dit jaar digitaal plaats. Het betrof hier de voorrondes van De Nationale Voorleeswedstrijd. In twee rondes lazen in totaal vijftien kampioenen uit groep 7 of 8 van de basisscholen in de gemeente Raalte voor via een live videobelverbinding. De jury lette op zaken als uitspraak, verstaanbaarheid en tempo. Hanna las een fragment voor uit het boek Ademnood van Marion van de Coolwijk, een boek dat haar naar eigen zeggen erg meesleepte. Yvet las uit Jacht op de tekenaar van Hans Kuyper, dat ze koos omdat ze het spannend én avontuurlijk vindt. De winnaars vertegenwoordigen Raalte tijdens de regionale finale in maart. En wellicht wordt een van deze winnaars wel De Nationale Voorleeskampioen 2021!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.