Gratis perenbomen voor inwoners Olst-Wijhe en omgeving

OLST – Actiegroep Meer Bomen Nu biedt duizenden perenbomen aan. De bomen, jonge laagstammers van het ras conference, waren bedoeld voor Rusland, maar zijn vanwege het coronavirus niet geëxporteerd. Samen met NME-centrum de Ulebelt, Duurzaamheidscentrum Deventer en Deventer Energie wil Eetbaar Olst-Wijhe ervoor zorgen dat zoveel mogelijk van deze perenbomen terechtkomen bij inwoners van Olst-Wijhe en omgeving. Laagstammers worden zo’n drie meter hoog, en passen dus ook in een kleine tuin. De bomen zijn gratis. Bestellen is mogelijk via: bit.ly/GratisPerenOlst (maximaal tien per huishouden). Afhalen kan op 6 maart tussen 14.00 en 16.00 uur bij Sporthal de Hooiberg. Een donatie aan Urgenda, die met de actie begon, wordt zeer gewaardeerd. Voor meer info mail naar eetbaarolstwijhe@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.