Home / Algemeen / Frank Blueka brengt cover van Lady Gaga uit

Frank Blueka brengt cover van Lady Gaga uit

DEVENTER/RAALTE – De nieuwe single van de Deventer singer/songwriter Frank Blueka is een cover van Lady Gaga. Samen met zijn producer Raymond van der Vechte uit Raalte nam hij het nummer ‘Always Remember Us This Way’ op.

Doorgaans combineren de twee het akoestische geluid van Blueka met beats en een sferische flow. Bij deze Lady Gaga cover gooiden de twee het echter over een andere boeg. Het arrangement is nagenoeg identiek aan het origineel. Echter de lage stem en het timbre van Frank Blueka geven een verrassende diepte aan de song. Centraal staat de liefde. Ook in de bijbehorende clip op YouTube. Het gaat om een old-school tekenfilm, creatief in een modern jasje gestoken. Dank zijn de heren verschuldigd aan de originele tekenaar, de Parijzenaar Jean-Claude Denis. De single is te beluisteren op alle digitale platforms en via de website www.frankblueka.com. Frank Blueka is te volgen op Spotify, Facebook, Instagram en YouTube

Foto: M.P.I. van Oort & A. Foltin

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.