FNV Hulp bij belastingaangiftes

REGIO – Lokaal FNV Salland helpt de leden ook dit jaar weer bij de belastingaangifte en het aanvragen en wijzigen van zorg- en huurtoeslagen. Leden die hiervan gebruik willen maken, dienen zich vooraf aan te melden.

Voor hulp in de regio kunnen zij kiezen uit de plaatsen Deventer, Zwolle, Ommen, Almelo en Raalte. Dat kan vanaf 15 februari via staging2.afspraakmakenfnv.nl of staging2.fnv.nl/belastingservice. Daarbij is het mogelijk om zelf een tijdstip te plannen. Bij het aanmelden via internet dienen ze het ledenpasje bij de hand te hebben voor het lidnummer. Leden die niet over internet beschikken, kunnen zich aanmelden via tel. 088-3680368 of 088-3680991. Ook dan dienen ze de ledenpas bij de hand te hebben. Wat Raalte betreft is, als de coronamaatregelen het toelaten, vanaf 1 april hulp mogelijk in het Annahuis. Degene die op 28 februari nog geen machtigingscode van de Belastingdienst heeft ontvangen kan die code nog aanvragen bij de Belastingdienst, tel. 088-1236555.
Bij de belastingaangifte zijn zorgkosten voor genees- en heelkundige hulp, voorgeschreven medicijnen, hulpmiddelen (uitgezonderd brillen, contactlenzen e.d.), vervoer, dieetkosten, extra gezinshulp, extra kleding en beddengoed en reiskosten in verband met langdurige ziekte van de partner aftrekbaar. Wel met de voorwaarde dat een andere instantie, zoals de ziektekostenverzekeraar, deze niet heeft vergoed. De FNV weet er meer over.

1 REACTIE

  1. Volgens mij ,zou het handig zijn , om een kleine correctie op bestaande artikel te geven. Want als ik de site van het FNV zie dan kan men pas vanaf 1 maart 2021 zich aanmelden voor het maken van een afspraak. [Invullen belastingaangifte ]
    Tevens mis ik , in het stuk , een verwijzing ,dat men voor het invullen van de Aangifte en eventueel de Toeslagen een APARTE machtiginskode nodig heeft.
    Vel succes met het invullen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.