Home / Nieuws / Fietsster aangereden op de Overkampsweg
.

Fietsster aangereden op de Overkampsweg

RAALTE – Een fietsster is vanmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Overkampsweg. Een vrachtwagen reed een uitrit uit, waarbij de chauffeur nog even stopte om te kijken, maar vervolgens toch de fietsster over het hoofd zag. Het lijkt erop dat de vrouw niet al te zware verwondingen heeft; ze kon zelf met het ambulancepersoneel naar de ziekenwagen lopen. Ze hoefde ook niet mee naar het ziekenhuis en werd door de ambulance bij huis afgezet. Foto’s: Arnold Roolvink

Lees ook

Gerlant: Vaccinatieboekje

Ik ben in principe een avonturier, een nieuwsgierig mens zou je het ook kunnen noemen; …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.