Eerbetoon van BoerBurgerBeweging aan Von Martels

DALFSEN – Maurits von Martels, vertrekkend Tweede Kamerlid namens het CDA, kreeg vanmiddag bij zijn boerderij in Dalfsen een eerbetoon van diverse boeren. De actie was een initiatief van de BoerBurgerBeweging. Von Martels wist dat hij bezoek zou krijgen van een afvaardiging van de nieuwe partij om hem een partijlidmaatschap aan te bieden. Von Martels nam het voucher aan, maar zei dat hij nog even over het lidmaatschap moest nadenken. Zijn vrouw aarzelde, volgens Caroline van der Plas, lijsttrekker van de BoerBurgerBeweging, echter geen moment. “Ze vertelde dat de BoerBurgerBeweging na een stemtest al in haar top drie stond.” Dat enkele tientallen boeren op hun tractor hen even een saluut kwamen brengen was voor het stel een totale verrassing. “Het is even afwachten of Maurits ook ons lidmaatschap aanneemt, maar hij is welkom”, vertelt Caroline. “De kieslijst staat al vast, maar we kunnen hem goed gebruiken. Hij heeft zich heel verdienstelijk gemaakt voor het platteland. Hij staat met z’n poten in de klei en die mensen moeten we hebben.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.