Home / Sallandcentraal / Drie boompjes voor eigen tuin in kader klimaatproject

Drie boompjes voor eigen tuin in kader klimaatproject

REGIO – In het kader van het project Boompjes voor Beginners kan iedereen voor 25 euro drie kleine boompjes thuisbezorgd krijgen. Het gaat om een mispel, een vlier en een gele kornoelje. Dit initiatief van de natuurbeweging maakt onderdeel uit van een groter plan (Plan Boom) om de komende vier jaar 10 miljoen bomen in heel Nederland te planten. Die bomen helpen tegen de klimaatverandering, omdat ze de hoeveelheid CO2 in de lucht verminderen. Elk boompje maakt ook de leefomgeving mooier, frisser en gezonder. De bomen worden niet te groot en passen dus in elke tuin. Bestelling kan alleen nog deze maand. Zie verder www.planboom.nl/beginners.

Lees ook

Natuurmomenten: Twee reebruine ogen

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.