Dorpswandeling langs horeca in centrum Raalte

RAALTE – Sanne Groot Lipman en Lisa Ruiter hebben samen de Dorpswandeling0572 uitgezet in en om het centrum van Raalte. Het doel is om iedereen een uitje te bezorgen en de Raalter horeca te ondersteunen. De deelnemers lopen een route van om en nabij 5 kilometer langs de deelnemende horecaondernemingen, die allen een speciale horecadeal hebben samengesteld. Dus onderweg krijgen de wandelaars telkens drankjes en/of wat lekkers aangeboden. “Omdat wij zelf graag wandelen en beiden enorme horecaliefhebbers zijn, kwamen wij op het idee om dit te combineren in de vorm van een Dorpswandeling”, vertellen de twee. “Na goedkeuring vanuit de gemeente Raalte hebben wij verschillende horecaondernemingen benaderd en iedereen was enthousiast!” De route lopen kan elke zaterdag en zondag. Van dinsdag tot en met donderdag kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor het komende weekend. Dat is mogelijk door een privébericht te sturen naar het account op Facebook of Instagram. Mailen naar dorpswandeling0572@gmail.com kan ook. Vermeld daarbij ook even het e-mailadres en geef aan op welke dag je van plan bent om de route te lopen. Nadat mensen zich hebben aangemeld, ontvangen ze op vrijdag een mail met een uitgewerkte routebeschrijving, de horecadeals en de daarbij horende openingstijden. Het staat iedereen vrij om zelf te kiezen hoe laat te starten met de wandeling. Sanne en Lisa vragen om de wandeling met maximaal twee personen te lopen (kinderen onder de 13 jaar uitgezonderd).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.