Dorpshuus zet Valentinus in de bloemetjes

HEINO – Broeder Valentinus is geen onbekende in Heino. George van der Vechte verraste jarenlang als broeder Valentinus menig persoon of vereniging met een bloemetje. Hij deed dit tot zijn gezondheid hem in de steek liet. Het bestuur van het Dorpshuus Heino is in het verleden ook verrast door Broeder Valentinus. Reden genoeg om hem nu met een eigen Valentijnactie te verrassen. Van der Vechte en zijn vrouw kregen een bos bloemen en een hartjescake aangeboden. “Wij hopen dat hij van dit valentijnpakketje geniet, samen met zijn vrouw. Dik verdiend na al die bossen bloemen die hij altijd schonk aan de vrijwilligers uit Heino”, zegt Ans Stegeman van het Dorpshuus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.