Home / Algemeen / Dorpshuus zet Valentinus in de bloemetjes

Dorpshuus zet Valentinus in de bloemetjes

HEINO – Broeder Valentinus is geen onbekende in Heino. George van der Vechte verraste jarenlang als broeder Valentinus menig persoon of vereniging met een bloemetje. Hij deed dit tot zijn gezondheid hem in de steek liet. Het bestuur van het Dorpshuus Heino is in het verleden ook verrast door Broeder Valentinus. Reden genoeg om hem nu met een eigen Valentijnactie te verrassen. Van der Vechte en zijn vrouw kregen een bos bloemen en een hartjescake aangeboden. “Wij hopen dat hij van dit valentijnpakketje geniet, samen met zijn vrouw. Dik verdiend na al die bossen bloemen die hij altijd schonk aan de vrijwilligers uit Heino”, zegt Ans Stegeman van het Dorpshuus.

Lees ook

Ilona Hiddes van start als financieel coach

Raaltese helpt om kosten en uitgaven beter in beeld te krijgen RAALTE – Ilona Hiddes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.