Dauwpop verplaatst naar 4 september

HELLENDOORN – Als Paaspop verplaatst kan worden naar september, kan Dauwpop, dat normaal gesproken op Hemelvaartsdag plaats vindt, dat ook. Het festival in Hellendoorn heeft besloten om, met voorbehoud van het humeur van de coronagoden, eenmalig uit te wijken naar zaterdag 4 september.

Vanwege het coronavirus kon de 2020 editie van het eendaagse festival helaas niet doorgaan en óók de 2021 editie die op 29 mei aanstaande gepland staat, dreigde te vroeg te vallen. Na overleg met de gemeente Hellendoorn en met een dosis gezond verstand heeft de organisatie besloten om een nieuwe datum te plannen. Binnenkort wordt het grootste gedeelte van de line-up bekend gemaakt. De organisatie probeert veel acts van de 2020 editie te behouden. In 2020 stonden onder andere Kensington Chef’Special, Eefje De Visser, Wolfmother, Typhoon, Snelle en Bökkers op de poster.
De kaartverkoop is reeds in volle gang. Meer dan de helft van de tickets is al verkocht, aangezien deze al verkocht waren voor de oorspronkelijke editie in 2020. De verwachting is dan ook dat de voorverkoop voorspoedig zal verlopen.
Kaarten voor Dauwpop 2021 zijn te halen via staging2.dauwpop.nl. Via die website is er binnenkort ook meer info te vinden over het programma en randzaken van de nieuwe editie van Dauwpop.

De Staat op Dauwpop. Foto: Bart Heemskerk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.