Brand in loods tussen Wijthmen en Heino

REGIO – In een loods aan de N35 tussen Wijthmen en Heino is eerder vanavond een brand uitgebroken. Dat meldt de Veiligheidsregio IJsselland. Naar het verluidt gaat het om een loods bij een voormalige veehouderij, die nu wordt gebruikt voor een dienstverleningsbedrijf, de verhuur van bedrijfsruimte en een kinderopvang. Volgens bronnen is iedereen veilig. De Veiligheidsregio beveelt aan om bij overlast van de rook de ramen te sluiten en zo mogelijk mechanische ventilatie uit te zetten. “Kom niet kijken naar de brand en geef ons de ruimte.”

Update: Inmiddels is het sein brandmeester gegeven. De loods is volledig uitgebrand. maar door snelle opschaling kon verdere uitbreiding naar de naastgelegen hallen worden voorkomen. De brandweer zal nog wel uren nodig hebben om na te blussen.

Foto: Arnold Roolvink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.