Home / Sallandcentraal / Alternatieve 11 Prinsentocht van de Sprokkelaars

Alternatieve 11 Prinsentocht van de Sprokkelaars

LEMELERVELD – Carnavalsvereniging de Sprokkelaars roept de inwoners van Lemelerveld op om het huis of de tuin te versieren voor de Alternatieve 11 Prinsentocht’. Het is de bedoeling om een soort van omgekeerde optocht te creëren. Prins Pé van ’t Café gaat op carnavalszaterdag vanaf 13.00 uur een ronde doen binnen de bebouwde kom met muziek en camera. Misschien worden de beelden live uitgezonden. Aanmelding is mogelijk via www.sprokkelaars.nl. Ook staat er op zaterdagavond 13 februari een online carnavalsbingo op het programma. Aanmelding (via de site) kan nog tot en met vandaag (woensdag). Voor de jeugd houden de Sprokkelaars op 27 februari vanaf 15.30 uur de online doldwaze carnavalsquiz (via Zoom). Opgeven hiervoor kan tot 13 februari via de site. Bij de toegangswegen van het dorp hangen inmiddels spandoeken met verschillende motiverende teksten, zoals: ‘2022 is een mooi getal, want dan vieren wij weer carnaval’ en ‘Laten we de mouwen opstropen, dan kunnen we volgend jaar weer de polonaise lopen’. Verder hebben enkele Lemelerveldse wagenbouwgroepen een vlaggenactie bedacht. Zij hangen samen met de leden van de Sprokkelaars hun verenigingsvlag uit in het carnavalsweekend.

Lees ook

Nu ook sleutelservice bij Autobedrijf Mollink

Roy Mollink kan met nieuwe apparatuur vrijwel alle auto-, huis- en fietssleutels maken RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.