Allerallereerste online veiling in de gemeente Raalte

RAALTE – De ondernemersverenigingen in de gemeente Raalte hebben hun krachten gebundeld voor de organisatie van de Allerallereerste online veiling. Die vindt plaats van woensdag 24 februari 12.00 uur tot en met vrijdag 26 februari 21.00 uur. De veiling wordt vrijdagavond 26 februari om 20.00 uur afgesloten met een Power Hour onder leiding van veilingmeester Bernard Blom in het Hoftheater.

Ondernemers met (deels) gesloten deuren bieden via de online veiling kavels aan voor de allereerste uitjes of momenten. Om die te bemachtigen kan er online geboden worden. “We kunnen allemaal niet wachten totdat de horeca, winkels en dienstverleners zoals kappers hun deuren weer kunnen openen en we weer naar onze favoriete plekken mogen gaan”, zo stellen de initiatiefnemers. “De situatie waarin meerdere bedrijven op dit moment verkeren, vraagt om vereniging en creativiteit. Dit platform is in het leven geroepen om juist die ondernemers die de deuren hebben moeten sluiten te steunen en weer even positief onder de aandacht te brengen.”
Het idee voor de online veiling is afkomstig uit Den Bosch. Vanessa Holtkuile van de Waarmakerij.nl en voorzitter van ZP Raalte hoorde van dit initiatief en zocht vervolgens contact met Henny Zomer (voorzitter ROV en centrummanager) en José Bakker (secretaris ROV en KRW en zelfstandig ondernemer) om te kijken of dit initiatief ook voor de ondernemers uit de gemeente georganiseerd zou kunnen worden. Na het voorleggen van het idee aan de gemeente Raalte en alle ondernemersverenigingen in de gemeente Raalte reageerde iedereen enthousiast.
De gemeente en de ondernemersverenigingen doen mee, gaan hun achterban betrekken en activeren, maar ook financieel bijdragen aan de realisatie van het initiatief. Het digitale startsein wordt gegeven door wethouder Dennis Melenhorst. Vanessa, Henny en José roepen iedereen op om te gaan bieden op de kavels van hun favoriete ondernemers om ze een hart onder de riem te steken. Bieden kan via gemeenteraalte.allerallereerste.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.