Home / Sallandcentraal / Afsluitingen N35 tussen Nijverdal en Wierden

Afsluitingen N35 tussen Nijverdal en Wierden

REGIO – Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit op een deel van de autoweg N35. Op zondag 21 februari en in het weekend van vrijdag 26 februari tot maandag 1 maart 2021 is de N35 tussen Nijverdal en Wierden in beide richtingen afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met een langere reistijd (tussen de tien en dertig minuten). De afsluiting duurt op zondag 21 februari van 7.00 uur tot 19.00 uur en van vrijdag 26 februari 20.00 uur tot maandag 1 maart 5.00 uur. De omleidingsroutes staan aangegeven op informatieborden langs de weg en gaan over de N350 (Rijssensestraat) en de N347.

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.