Home / Sallandcentraal / Afleiding zoeken in de natuur

Afleiding zoeken in de natuur

REGIO – Kunt u het zich nog herinneren? De tijd dat we twee foto’s van activiteiten in het voorgaande weekend op de voorpagina van het Weekblad voor Salland hadden staan? Het kan raar lopen. Maar massaal zoeken we nu ontspanning in de natuur. Even een stukje wandelen en een frisse neus halen. Beter dan de hele dag binnen zitten. Even de lockdownstress doorbreken. Fotografe Annet van Raalten maakte dit weekend een uitje naar de Duursche Waarden. Daar schoot ze dit prachtige plaatje.

Lees ook

Provincie zoekt inwoners die ‘het zelf beter kunnen’

ZWOLLE – De provincie heeft het uitdaagrecht, oftewel het Right to Challenge, ingevoerd. Inwoners kunnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.