Zorgorganisatie Trevin opent nieuwe woonlocatie in Wijhe

(Advertorial)

WIJHE – Zorgorganisatie Trevin opent per april 2021 een nieuwe woonlocatie aan de Stationsweg in Wijhe. De woonlocatie is bedoeld voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking.

De woonvorm is gevestigd in de oude pastorie aan de Stationsweg in Wijhe en biedt ruimte aan negen bewoners. Elke bewoner heeft een eigen zit-slaapkamer (circa zestien tot twintig vierkante meter) met wastafel. De badkamers, keuken en woonkamer worden gezamenlijk gebruikt. De woonvorm is kleinschalig en huiselijk van aard. Begeleiding wordt vormgegeven onder het motto ‘gewoon waar mogelijk en bijzonder waar nodig’.
Bewoners hebben de mogelijkheid om 24 uur per dag de benodigde zorg en ondersteuning te ontvangen. De vorm van deze zorg en ondersteuning wordt in nauw overleg afgestemd met de ouders/wettelijk vertegenwoordigers. De bewoners zullen op doordeweekse dagen naar school of dagbesteding gaan. De eigen zit-slaapkamer wordt gehuurd van Trevin. Het huren van de kamer vindt altijd plaats in combinatie met een zorgovereenkomst.
Er wordt gestart met vijf bewoners. Er is op dit moment nog ruimte voor een nieuwe bewoner. In oktober 2021 zal de locatie vervolgens nog eens vier nieuwe bewoners verwelkomen. Voor de instroom in oktober zijn nog plekken vrij.
Zie verder staging2.trevin.nl of mail naar info@trevin.nl.

Kader met raster: Over Trevin

Trevin zet zich in voor jeugdigen en jongvolwassenen met een (verstandelijke) beperking. De organisatie biedt naschoolse opvang, logeeropvang, woonzorg, diagnostiek en behandeling. “Wij kijken graag naar de mogelijkheden van jeugdigen en (jong)volwassenen die gebruik maken van onze diensten. Een goede afstemming op elk individu vinden wij van belang en daarom is maatwerk ons uitgangspunt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.