Home / Sallandcentraal / Webinar over verbinding in coronatijd

Webinar over verbinding in coronatijd

REGIO – De CDA Vrouwen houden op 22 januari een online webinar over ontmoeting en verbinding in coronatijd. Hoe gaan kerken, bibliotheken, (sport)clubs, buurthuizen en maatschappelijke organisaties om met de beperkingen? En hoe kan de politiek helpen? Aan het webinar wordt meegewerkt door Hilde Palland, Gerria Toeter, Miranda Wesselink en Aaltje Booijink. Het webinar duurt van 13.30 tot 15.00 uur en vindt plaats middels Zoom. Aanmelding via abooijink12@gmail.com.

Lees ook

Voedsalland Boerenmarkten in Luttenberg

LUTTENBERG – Museum De Laarman in Luttenberg presenteert op de zaterdagen 24 en 31 juli …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.