Home / Sallandcentraal / Uitreiking Groene Twinkeling online

Uitreiking Groene Twinkeling online

REGIO – Op maandag 1 februari wordt voor de tiende keer de Groene Twinkeling uitgereikt. Het gaat om een biodiversiteitsprijs voor ondernemend Overijssel. De prijsuitreiking is vanaf 16.00 uur te volgen via www.groenetwinkeling.nl. De presentatie is in handen van André van der Zee, bekend van het RTV Oost-programma Het Groene Oosten. De genomineerden zijn Natuurlijke Kwekerij Decohof uit Hoonhorst, Farmfood uit Nijverdal en Holsto Tuinen & Buitenleven uit Olst. De drie bedrijven worden gedurende de twintig minuten durende uitzending kort voor het voetlicht gebracht.

Lees ook

Nu ook sleutelservice bij Autobedrijf Mollink

Roy Mollink kan met nieuwe apparatuur vrijwel alle auto-, huis- en fietssleutels maken RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.