Toch ontmoeting in Dorpshuus

HEINO – Ouderen en mensen die zich eenzaam of kwetsbaar voelen, zijn elke dinsdag- en vrijdagmorgen welkom in het Dorpshuus in Heino. Dit om voor hen het corona-isolement te doorbreken. Vrijwillige gastvrouwen en -heren zijn aanwezig om samen wat te kletsen. Het tweede kopje koffie/thee is gratis. Wel gelden er enkele maatregelen. Bij binnenkomst dient men een mondkapje op te hebben en de handen te ontsmetten. Het mondkapje mag af als de bezoeker aan tafel zit (anderhalve meter afstand), maar moet weer op als hij/zij opstaat. De bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met Zorggroep Raalte. De deuren zijn telkens geopend van 10.00 tot 12.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.