Home / Algemeen / Techniektrainingen van Go Ahead Eagles voor jeugd

Techniektrainingen van Go Ahead Eagles voor jeugd

DEVENTER – Vanaf vrijdag 5 maart starten de Go Ahead Eagles Techniektrainingen. Jeugd tussen de 6 en 15 jaar krijgt gedurende tien trainingen extra voetbalvaardigheden aangeleerd. De wekelijkse trainingen (telkens op vrijdag; duur 75 minuten) zijn gepland op het terrein van DVV Go Ahead in Deventer. De deelnemers krijgen een speciaal tenue. Ook scouts van de Go Ahead Eagles voetbalopleiding kijken mee. De focus ligt op persoonlijke voetbalontwikkeling en vaardigheden. De techniektrainingen staan onder begeleiding van gekwalificeerde jeugdtrainers. Voor meer informatie en/of opgave zie: www.ga-eagles.nl/techniektrainingen. Daar is ook meer informatie te vinden over de Go Ahead Soccer Camps.

Lees ook

Gerlant: Vaccinatieboekje

Ik ben in principe een avonturier, een nieuwsgierig mens zou je het ook kunnen noemen; …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.