SV Raalte verlengt contract met hoofdtrainer Hendri Zwinselman

RAALTE – Hendri Zwinselman blijft ook volgend seizoen (2021–2022) hoofdtrainer van SV Raalte 1. Het bestuur van SV Raalte, de technische staf en de spelersraad zijn dermate tevreden over de werkzaamheden van de trainer dat besloten is om het contract met één seizoen te verlengen. Het wordt het derde seizoen voor de trainer. “Zwinselman heeft direct zijn stempel weten te zetten op het spel van zijn – zeer jeugdige – selectie”, zo laat voetbalvoorzitter Paul Velsink weten. “Het doel is om met verzorgd voetbal resultaten te behalen en een stabiele vierde klasser te worden. De spelers zijn zeer tevreden en vinden hem op dit moment de juiste trainer die hen kan helpen om stappen te zetten. Hendri ziet hierin ook zelf de uitdaging en ambitie. Vorig seizoen en de start van dit seizoen geven aan dat we op de goede weg zijn. En gezien de leeftijdsopbouw van het team zit er nog veel rek in de selectie. Kortom, we zijn zeer verheugd met de verlening van deze samenwerking.”

De foto is van de eerste aanstelling van Hendri Zwinselman. Links staat Paul Velsink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.