Seine Wonen & Slapen met bus langs klanten

HEINO – Seine Wonen & Slapen trekt de regio in. De woninginrichtingszaak in Heino heeft een speciale bus aangeschaft om langs de klanten te rijden. De bus bevat een complete collectie vloeren, raambekleding, verf en behang. Belangstellenden kunnen thuis coronaproof een keuze maken. “Als onze klanten niet naar ons kunnen komen, gaan we graag naar onze klanten”, stelt eigenaar Jacques Seine. “Ook een relaxfauteuil uitproberen kan prima met deze bus. En ben je nog niet tevreden over de aankleding van je huis, dan komen we ook graag langs om bijvoorbeeld je woonkamer af te stylen.”Met de bus gaat het bedrijf volgens Jacques een beetje terug in de tijd. “Mijn vader is 1957 begonnen met een oude Morris. Hij ging langs de mensen om potten en pannen te verkopen. In 1962 is hij naar Heino verhuisd om daar in een echte showroom zijn spullen te verkopen. Nu de winkel als gevolg van de lockdown gesloten is en wij ons werk niet meer kunnen doen, gaan we langs bij onze klanten om te adviseren en dan nemen we ook stalen mee. We hebben een complete collectie vloeren, raambekleding, verf en behang bij ons, zodat het gemakkelijk is om in onze ‘showroom aan huis’-bus een keuze te maken. Ook voor het totaal interieuradvies is dit perfect. We komen langs, je kunt alvast de vloer en raambekleding bepalen en wij maken vervolgens een 2D- of 3D-tekening. Mooi is dat je dan ook gelijk kunt kijken wat het beste past qua kleur en uitstraling. Bovendien kunnen we dan ook meteen inmeten en uitrekenen wat het gaat kosten. Na de lockdown volgt dan een afspraak om de meubelen verder uit te zoeken.”Alles gebeurt uiteraard met inachtneming van de geldende maatregelen. De klanten dienen wel eerst een afspraak te maken. Dat kan via tel. 0572-391310, e-mail: info@seine.nl of whatsapp: 06-37285845.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.