Home / Sallandcentraal / Roelofsen naar groter perceel op De Zegge VII

Roelofsen naar groter perceel op De Zegge VII

RAALTE – Roelofsen Carrosseriebouw BV uit Raalte koopt een ander, groter deel van De Zegge VII. In 2019 kocht het bedrijf een perceel van 2,2 hectare op het bedrijventerrein. Echter bleek al snel dat het bedrijf behoefte had aan groter terrein. Naast het aangekochte perceel aan de Heesweg, op de hoek met de Hertzstraat, ligt nog een aaneengesloten terrein van ruim 4,5 hectare. Het college van B&W van Raalte is akkoord met de ruiling van de bouwpercelen en de aankoop van de extra 2,3 hectare (na verrekening van de 4,5 hectare met de eerder aangekochte 2,2 hectare) door het bedrijf.

Lees ook

Onderzoeksagenda voor nieuwe omgevingsvisie Overijssel ter inzage

ZWOLLE – De provincie Overijssel heeft de onderzoeksagenda voor de omgevingseffectraportage ter inzage gelegd. Bent …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.