Home / Sallandcentraal / Potgrond en compost van Heeten Sportief

Potgrond en compost van Heeten Sportief

HEETEN – Heeten Sportief houdt ook dit jaar weer een potgrond- en compostactie. De actie verloopt vanwege corona wel anders dan normaal. De leden gaan niet langs de deuren, maar belangstellenden dienen de potgrond en compost te bestellen. Dat kan van 22 januari tot en met 6 februari via het bestelformulier in het Kevertje of via www.heetensportief.nl. Op zaterdag 6 maart kan de bestelling worden afgehaald bij CAVV Zuid-Oost Salland in Heeten. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan Heeten Sportief.

Lees ook

Natuurmomenten: Twee reebruine ogen

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.