Overijsselse ontknoping Kern met Pit vanuit Elckerlyc

LUTTENBERG – Samen Sterk Luttenberg, winnaar van het Goudhaentje 2020 voor het beste aan corona gerelateerde initiatief in de gemeente Raalte, verzorgt komende zaterdag een live-uitzending van de prijsuitreiking van de Overijsselse Kern met Pit.

Kern met Pit ondersteunt (plaatselijke) initiatieven die bijdragen aan de leefbaarheid in de kernen. Ook de prijs is bestemd voor zo’n initiatief. Samen Sterk Luttenberg is een initiatief van het Team Top 700. Het afgelopen jaar verzorgde Samen Sterk Luttenberg twee programma’s over Luttenberg in coronatijd vanuit Elckerlyc. Dat naast de uitzending van de Luttenberg Top 700 (tijdens het Luttenbergsfeest).
Alle genomineerde Overijsselse initiatieven komen aan bod; iedereen krijgt kort de tijd om zijn/haar project te pitchen en Samen Sterk Luttenberg dus ook. Aan de prijs is een cheque van 1.500 euro verbonden. De winnaar stoomt door naar de landelijke finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.