Home / Sallandcentraal / Online open huis Landstede MBO

Online open huis Landstede MBO

ZWOLLE – Lockdown of niet, het open huis van Landstede MBO gaat ‘gewoon’ door. Op woensdag 20 en donderdag 21 januari wordt een speciale, online editie georganiseerd die bijna driehonderd digitale bijeenkomsten telt. Alle locaties (Raalte, Zwolle, Harderwijk, Dronten, Kampen en Lelystad) doen mee. Leerlingen van het voorgezet onderwijs kunnen luisteren naar verhalen van docenten en studenten en mogen vragen stellen via de chat. Ook krijgen ze de verschillende locaties te zien, zodat ze alsnog even kunnen binnenkijken. Aanmelding is mogelijk via www.landstedembo.nl/open-dagen. Via deze pagina is per opleidingsgebied een overzicht van de digitale bijeenkomsten in te zien.

Lees ook

Gerlant: Helikopterview en het virus

We zullen met het coronavirus moeten leren leven. Onze overheid denkt dat zij en haar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.