Online open huis Landstede MBO

ZWOLLE – Lockdown of niet, het open huis van Landstede MBO gaat ‘gewoon’ door. Op woensdag 20 en donderdag 21 januari wordt een speciale, online editie georganiseerd die bijna driehonderd digitale bijeenkomsten telt. Alle locaties (Raalte, Zwolle, Harderwijk, Dronten, Kampen en Lelystad) doen mee. Leerlingen van het voorgezet onderwijs kunnen luisteren naar verhalen van docenten en studenten en mogen vragen stellen via de chat. Ook krijgen ze de verschillende locaties te zien, zodat ze alsnog even kunnen binnenkijken. Aanmelding is mogelijk via staging2.landstedembo.nl/open-dagen. Via deze pagina is per opleidingsgebied een overzicht van de digitale bijeenkomsten in te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.