Home / Sallandcentraal / Online open huis Carmel College

Online open huis Carmel College

RAALTE – Carmel College Salland houdt op dinsdag 19 januari een online open huis voor leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders. Het is van 19.30 tot 20.30 uur te volgen via een livestream op de website van de school. Het online open huis is een soort De Wereld Draait Door, maar dan anders. Aan tafel zitten docenten, leerlingen en ouders die vertellen over de school. De gesprekken worden afgewisseld met korte video’s. Tijdens de livestream kunnen leerlingen en ouders hun vragen stellen per mail. De livestream is openbaar en te bekijken via www.carmelcollegesalland.nl/openhuis. Na afloop kan de uitzending daar ook teruggekeken worden.

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.