Home / Sallandcentraal / Online infoavond over CPO-project voor starters in Lemelerveld

Online infoavond over CPO-project voor starters in Lemelerveld

DALFSEN – Begin 2021 start de uitgifte van grond in het plan Nieuwe Landen II in Lemelerveld voor de bouw van starterswoningen (sociale koopwoningen). Dit gebeurt in een zogenaamd Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). CPO betekent dat de kopers samen in een vereniging een woonproject realiseren. Het is voor het eerst in de gemeente Dalfsen dat er zo gebouwd gaat worden. Daarom houdt de gemeente op woensdag 20 januari, vooruitlopend op de inschrijving, een digitale informatiebijeenkomst. De deelnemers krijgen informatie over wat CPO precies inhoudt en welke voorwaarden voor deelname van toepassing zijn. Aanvang is om 19.30 uur. Belangstellenden dienen zich uiterlijk 18 januari voor de informatiebijeenkomst aan te melden via wonen@dalfsen.nl. Ze ontvangen dan een link waarmee ze op 20 januari kunnen inloggen.

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.