Online infoavond over CPO-project voor starters in Lemelerveld

DALFSEN – Begin 2021 start de uitgifte van grond in het plan Nieuwe Landen II in Lemelerveld voor de bouw van starterswoningen (sociale koopwoningen). Dit gebeurt in een zogenaamd Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). CPO betekent dat de kopers samen in een vereniging een woonproject realiseren. Het is voor het eerst in de gemeente Dalfsen dat er zo gebouwd gaat worden. Daarom houdt de gemeente op woensdag 20 januari, vooruitlopend op de inschrijving, een digitale informatiebijeenkomst. De deelnemers krijgen informatie over wat CPO precies inhoudt en welke voorwaarden voor deelname van toepassing zijn. Aanvang is om 19.30 uur. Belangstellenden dienen zich uiterlijk 18 januari voor de informatiebijeenkomst aan te melden via wonen@dalfsen.nl. Ze ontvangen dan een link waarmee ze op 20 januari kunnen inloggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.