Home / Sallandcentraal / Online cursussen bij de bibliotheek

Online cursussen bij de bibliotheek

RAALTE – De Bibliotheek Salland biedt vanwege corona vanaf nu een aantal computer- en internetcursussen online aan. Het gaat op dit moment om vier cursussen: Windows 10, Fotoboek maken, Klik&Tik Veilig Online en Werken met de digitale overheid. Deelname is gratis. Elke cursus kent een vaste, wekelijkse onlinesessie. Deelnemers loggen in via een videobelservice, bijvoorbeeld Skype of Zoom. Vanuit de bibliotheek kunnen ze de eerste keer hulp krijgen bij het inloggen. Bij de sessies is ook de docent van de cursus aanwezig, die uitleg geeft, dingen voordoet en alle vragen beantwoordt. Cursisten kunnen in hun eigen tempo de digitale lesstof doornemen. Zie voor meer informatie www.bibliotheeksalland.nl.

Lees ook

Gerlant: Vaccinatieboekje

Ik ben in principe een avonturier, een nieuwsgierig mens zou je het ook kunnen noemen; …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.